Deel dit artikel ‹ Terug

Country en Harley-Davidson centraal bij Café Royal

Geplaatst op: donderdag 23 juli 2009


In de maand augustus is het alles behalve rustig in en rond café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. Zo staat er op woensdag 5 augustus tijdens de Vakantiejaarmarkt vanaf 12.00 uur countrydans en countrymuziek centraal. Een week later stelen Harley-Davidson motoren en alles wat daar bij hoort er de show. Op zondag 16 augustus wordt namelijk in en rond café Royal en in de rest van de Kerkstraat de eerste Harley-Davidson dag gehouden.

De komende maanden staan er weer veel activiteiten op de kalender van café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Zo begint eind september het nieuwe bluesseizoen. Tot en met april gaat dan iedere laatste zaterdag van de maand de klok op blues. Verder is er in november nog een grote balpennenruilbeurs. Maar ook in september is er veel muziek bij Royal te vinden. Dat van zaterdag 19 tot en met dinsdag 22 september tijdens de Millse kermis.

Voor het zover is echter eerst woensdag 5 augustus. Van 10.00 uur tot 18.00 uur is dan de grootste en gezelligste Vakantiejaarmarkt van noordoost Brabant te vinden in Mill. Tijdens deze dag draait bij café Royal alles om countrydans en countrymuziek. Op zondag 16 augustus zijn er marktkramen, motoren, live muziek en veel vermaak te vinden tijdens de eerste Harley-Davidson dag. Dat dan in en rond café Royal en in de rest van de Kerkstraat.

Meer informatie over deze en andere activiteiten bij café Royal zijn te vinden in de agenda op www.caferoyalmill.nl. Broer en Ineke wensen iedereen een fijne vakantie en graag tot ziens in Mill.