Deel dit artikel ‹ Terug

Hemelvaartsmarkt 14 mei 2015

Geplaatst op: donderdag 5 maart 2015


Na het geweldige succes in het afgelopen jaar van de toeristische Informatiemarkt, willen wij nu voor aanvang van de vakanties een ‘Hemelvaartsmarkt’ organiseren. Deze toeristische markt is bedoeld voor alle toeristische organisaties en bedrijven. U kunt dan op deze markt informatie verstrekken over bijvoorbeeld wandel- en fietsroutes – ATB tracks – paardenroutes, verblijfsarrangementen – watersport of andere vrijetijdsbestedingen zoals rondleidingen en ‘leisure’-activiteiten.
Dit jaar zal de markt worden uitgebreid met gevarieerde brocante en met stalletjes met boeken en bijvoorbeeld oude prenten en kunstenaars.
www.toerismerecreatieboxmeer.nl

Wanneer:
Donderdag 14 mei 2015 (Hemelvaartsdag) van 11.30 uur – 17.00 uur. Omdat alle winkels open zijn en Hemelvaart de drukste koopzondag van Boxmeer is, zal er dus geen gebrek aan belangstelling zijn.

De ‘Hemelvaartsmarkt’ vindt plaats op een unieke locatie: de kloostertuin van het Karmelietenklooster aan de Steenstraat nr. 39 hartje centrum Boxmeer. Eigenlijk voor het eerst zal deze ‘heilige’ plek worden opengesteld voor het publiek. Tevens zullen er door de ondernemersvereniging verscheidene activiteiten in het hele centrum georganiseerd worden.

Graag vernemen wij van tevoren of u hier aan wilt deelnemen. U kunt een mailtje sturen naar jantunnissen@ziggo.nl. Telefoon: 0485-573637 Wij vragen een vergoeding van € 25,00 incl. btw aan de deelnemers voor de kraam of standplaats. Deze wordt geheel verzorgd geplaatst. Dit bedrag kan overgemaakt worden op bankrekening van de STeR nr. NL49RABO01541.73.495. (incl. Btw) . Verder zijn er geen kosten verbonden aan uw deelname.

Wij hopen op een grote opkomst, zodat we er een groot succes van kunnen maken en dit evenement jaarlijks terug kunnen laten komen. Namens de werkgroep Stichting Toerisme & Recreatie Boxmeer. JanTunnissen, Nicole Huibers, John Hendriks, Bert Philips, en Paul Verkès. www.toerismerecreatieboxmeer.nl

Deelname sturen naar: Jan Tunnissen, Veerstraat 27, 5831JL, Boxmeer of mail naar jantunnissen@ziggo.nl
Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met verdere informatie.

Website

www.stichtingtoerismerecreatieboxmeer.nl

14/05/2015
Van 11.30 uur tot 17.00 uur
Kloostertuin tot Karmelklooster Steenstraat 39 Boxmeer
advertentie