Deel dit artikel ‹ Terug

Mill at the Park 2015 volop in voorbereiding

Geplaatst op: maandag 2 maart 2015


Vorig jaar juni stond het evenement Mill at the Park voor het eerst op het programma. Gezien de vele positieve reacties krijgt dit muziekweekend uiteraard een vervolg. Dit zal gebeuren op zaterdag 27 en zondag 28 juni 2015. Dit alles zal weer plaats gaan vinden in het sfeervolle Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg. Reserveer dit weekend alvast in uw agenda!

Mill at the Park is een muziekevenement wat georganiseerd wordt door het Toeristisch en Recreatieve Platform OntdekMill.nl. “Op dit moment leggen we de laatste hand aan het programma,” vertelt OntdekMill.nl voorzitter Ad Berends. “Namen van artiesten en bands noemen we nu nog niet, als alles volgens plan verloopt, kunnen we volgende week wel wat namen bekend maken. We zijn nog in onderhandeling en betreffende muzikanten moeten nog hun komst bevestigen.” Ad geeft wel aan dat de zaterdag weer in het teken zal staan van een muziekprogramma voor jongeren. “Dat wil niet zeggen dat de wat oudere jongeren niet welkom zijn, Mill at the Park is voor iedereen die houdt van muziek en gezelligheid. Maar de zaterdag krijgt qua muziek een ander tintje dan de zondag. Op zondag richten we echt op het hele gezin. Daar zal het programma op zondag 28 juni dan ook helemaal op aansluiten.”

Binnenkort hoort en leest u meer over Mill at the Park van zaterdag 27 en zondag 28 juni 2015. Kijk daarvoor dan ook op o.a. www.ontdekmill.nl en www.millatthepark.nl