Deel dit artikel ‹ Terug

Art Home & Living LIVE

Geplaatst op: donderdag 26 februari 2015


Vernieuwde opzet Art, Home and Living LIVE
Voortaan iedere maand, extra dag, nieuwe kunst, groter assortiment vintage, vondsten en meer...

Al bijna twee jaar organiseert www.arthomeandliving.nl de gelijknamige LIVE-dagen. Het inspiratiehuis / huiskamergalerie van kunstenares Yvon van Bergen is dan geopend voor publiek en staat garant voor inspiratie, veel inspiratie op het gebied van kunst, gerestylde meubels, kleur, vintage vondsten en demonstraties met Annie Sloan Krijtverf. Een succesformule! Maar ook een concept in ontwikkeling.

In 2015 zullen de Art, Home and Living LIVE dagen verder uitgebreid worden. Uitgebreid met een extra dag; de vrijdag. Uitgebreid met constante aanwezigheid van het wisselende assortiment bijzondere vondsten van Treasure Catcher Helga Thijssen. En...u kunt vaker genieten: van 4 weekenden in het jaar naar iedere eerste weekend van de maand.

Nieuw is ook de mogelijkheid tot het organiseren van een Ladies Night (zie website). Treasure Catcher Helga Thijssen Re-fresh, re-cyclen, re-create, re-think, re-use(d)... een aantal woorden van deze tijd, woorden welke naadloos aansluiten bij de gedachten van zowel Helga als Yvon. Twee dames met oog voor wat mooi is. Zij zorgen dat gebruikte materialen weer mogen pronken en stralen. Kleurspecialist Yvon zorgt met haar inspirerende verftechnieken voor kunst, kleur en met Annie Sloan Krijtverf gepimpte meubels in het inspiratiehuis. Helga Thijssen vult aan met vintage vondsten, kleding, schoenen, tassen en accessoires. Als treasure catcher duikt zij in de wereld van secondhandstores, vintagefairs, marktjes en kringloopwinkels. Met haar liefde voor mooie spullen en haar oog voor treasures weet ze een mooie mix van producten samen te stellen. Een mix producten welke voortaan iedere Art, Home and Living LIVE te bewonderen zijn. Uiteraard wisselt de collectie continu; er zijn dus altijd nieuwe items te vinden in de 'schatkist'.

Data De eerstvolgende Art, Home and Living LIVE dagen vinden plaats op 6 ,7, 8 maart, 3, 4, 5 april, 1, 2, 3 mei en 5, 6, 7 juni.
Op vrijdag, zaterdags & zondag bent u welkom van 10.00 - 17.00 uur

Houd www.arthomeandliving.nl in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

Website
www.arthomeandliving.nl

06/03/2015
Van 10 uur tot 17 uur
Gennep