Deel dit artikel ‹ Terug

Burgemeester Hillenaar beveelt VierdaagseFeest Cuijk aan bij ondernemers

Geplaatst op: woensdag 18 februari 2015


CUIJK - Burgemeester Hillenaar heeft een aanbevelingsbrief geschreven voor VierdaagseFeest Cuijk. Hij roept ondernemers op om de feestelijkheden te steunen.
 
“Al ruim 80 jaar is Cuijk - na Nijmegen - de grootste en belangrijkste etappeplaats van de Internationale Nijmeegse Vierdaagse Afstandsmarsen. Duizenden bezoekers, jong en oud, weten onze mooie gemeente elk jaar in de maand juli opnieuw te vinden; iets waar alle Cuijkenaren - ook ik - er trots op zijn!”, zo schrijft hij in de brief, die naar ondernemers in de regio wordt gestuurd door de organisatie van het VierdaagseFeest.
 
Burgemeester Hillenaar geeft aan dat de brede steun vanuit het lokale en regionale bedrijfsleven essentieel is voor het evenement. “Begrijpelijk, want het feest zet niet alleen de gemeente Cuijk en het Land van Cuijk jaarlijks op de kaart, maar het biedt ondernemers ook een scala aan mogelijkheden zich aan dit prachtige evenement te verbinden.”
 
Sponsoren maken het evenement mogelijk, daarom benadert het Comité VierdaagseFeest Cuijk elk jaar lokale en regionale ondernemers. Ook de gemeente Cuijk doet een bijdrage. Kortgeleden heeft de gemeenteraad zelfs besloten om niet op de bijdrage aan het VierdaagseFeest Cuijk te bezuinigen. De bijdrage wordt ‘ondanks de financieel moeilijke tijden waarmee we geconfronteerd worden’  juist gehandhaafd, zo schrijft de burgemeester. “Want ook voor de gemeente Cuijk is het VierdaagseFeest een belangrijk evenement. 
advertentie