Deel dit artikel ‹ Terug

Feestorkest Toeternietoe volop in voorbereiding voor jubileum Parkfeest Mill

Geplaatst op: woensdag 18 februari 2015


Dit jaar viert feest- en showorkest Toeternietoe uit Mill 2 jubilea. Want niet alleen bestaat het orkest 20 jaar, ook organiseren zij voor de 20e keer het Parkfeest in Mill. Dit tweedaagse evenement zal zoals gebruikelijk gehouden worden in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg. Maar de datum is wel een andere. Deze keer staat deze op zaterdag 16 en zondag 17 mei op het programma. Voorheen was het parkfeest namelijk in de zomervakantie. Door het Parkfeest naar het voorjaar te verzetten verwacht Toeternietoe meer dweilorkesten en bezoekers naar het Landschapspark te trekken dan in de vakantieperiode.

Het gratis toegankelijke Parkfeest 2015 van Toeternietoe kent weer een Zeskamp voor jeugd, jongeren en volwassenen, dweilorkesten en veel muziek en entertainment. De zeskamp voor de jeugd start op zaterdag 16 mei vanaf 14.00 uur. De kinderen zullen met elkaar de sportieve strijd aangaan. Het gehele weekend zijn er verder diverse gratis activiteiten voor kinderen.

Net als voorgaande jaren zullen er die dag diverse kraampjes te vinden zijn met de meest uiteenlopende gerechten en snacks. Van 21.00 uur tot 01.00 treden er in de feesttent diverse bands op. Op het open podium zal elke band ongeveer een uur het publiek vermaken.

Op zondag 17 mei is er het bekende dweilorkestenfestival de Sound of Joeks met veel (dweil)orkesten uit de regio en voor de 5e keer een zeskamp voor volwassenen. Ondertussen zijn er al diverse aanmeldingen binnen, maar uiteraard is deelname nog altijd mogelijk.

Naast deelnemers aan de Zeskamp en dweilorkesten voor het dweilorkestenfestival, is Toeternietoe ook op zoek naar sponsoren. Een dergelijk gratis toegankelijk tweedaags evenement is zonder sponsoren namelijk niet te organiseren. Wilt u sponsor worden of meer informatie over de diverse sponsorpakketten? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie via:
Mario Uijen (voorzitter Toeternietoe)
Tel. 0485 – 45 17 43
Mob. 06 – 21 82 50 63
Of stuur een mailtje naar info@toeternietoemill.nl