Deel dit artikel ‹ Terug

Pater Moeskroen zaterdag 31 januari live in Theater Myllesweerd in Mill

Geplaatst op: maandag 26 januari 2015


Zaterdagavond 31 januari staat Pater Moeskroen vanaf 20.15 uur op het podium van Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Pater Moeskroen is de vrolijkste folkband van Nederland! In hun nieuwe show Vagebond zwerven ‘De Paters’ langs paden van liefde, dromen, afscheid en succes. De heren komen niet alleen. Samen met meer dan 60 instrumenten vragen zij het publiek aan te sluiten bij hun aanstekelijk feest met dampende folk en hartstochtelijke ballades. Samen treffen we nieuwe parels en oude, bekende nummers. Na afloop van de voorstelling feesten ze verder in de foyer, waar de heren hun grootste hits zullen spelen.

Kaartjes voor Pater Moeskroen kosten 17,50 euro. Deze zijn te reserveren door een mailtje te sturen naar theater@myllesweerd.nl en af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Uiteraard is er in de pauze een gratis kopje koffie of thee.

Meer weten?
Schrijf u dan in voor de gratis nieuwsbrief van Myllesweerd. Dat kan via www.myllesweerd.nl. Like ook de Facebookpagina en volg Myllesweerd op Twitter.