Deel dit artikel ‹ Terug

Topbiljarten bij café Cambrinus in Boxmeer

Geplaatst op: vrijdag 16 januari 2015


Bij café Cambrinus, Spoorstraat 34 te Boxmeer wordt op de woensdagavonden op hoog niveau gebiljart. Op deze woensdagavonden speelt het nationale kaderteam van biljartvereniging de Treffers haar thuiswedstrijden.
Het team komt uit in de Zuid-Nederlandse competitie en bestaat uit Sjef Jansen, Jaco van de Ven, Hendrie Kleinlugtenbeld, Bernie van Hooij en Tonnie Peeters.

Voor het restant van de lopende competitie wordt het team versterkt door Raymund Swertz. Raymund is meervoudig Nederlands en Europees kampioen biljarten in het libre en de klassieke kaderspelsoorten.
Raymund speelt deze wedstrijden in de aanloop naar de Europese kampioenschappen in Brandenburg/Berlijn (Duitsland) welke eind april gehouden worden. Raymund is de titelverdediger en heeft zich voor deze kampioenschappen geplaatst.
Het publiek in Cambrinus staat vaak vol bewondering de wedstrijden te volgen en, door de komst van Raymund belooft het alleen nog maar nog spectaculairder te worden.

Kortom voor elke biljartliefhebber een buitenkansje om in een gezellige sfeer enkele topwedstrijden te volgen. De entree is gratis.

Het wedstrijdschema voor de resterende thuiswedstrijden is als volgt:
21-1-2015 tegenstander BV Tegelen uit Tegelen
04-02-2015 tegenstander VOP de Witte Hoeve uit Venray
25-02-2015 tegenstander Vios van Esch Biljarts uit Geldrop
11-03-2015 tegenstander Bouwcentrum van Hoppe uit Sittard
25-03-2015 tegenstander BC-Maarland-Arrows uit Eijsden/Maastricht

De wedstrijden starten om 19:30 uur.

https://www.facebook.com/BoxmeerCambrinus