Deel dit artikel ‹ Terug

Ruim 190 duikers tijdens Unox Nieuwjaarsduik 2015 Mill – Langenboom

Geplaatst op: maandag 5 januari 2015


Op donderdag 1 januari 2015 kon Stichting Activiteiten Mill opnieuw een record aantal deelnemers noteren voor de Unox Nieuwjaarsduik. Er waren ruim 190 officiële ingeschreven duikers die de Kuilen tussen Mill en Langenboom in doken. Ook waren er een aantal duikers die zich niet registreerden, daarmee heeft de organisatie een nieuw record te pakken.

Voor de duikers, maar ook voor de vele honderden toeschouwers waren er oliebollen, glühwein en erwtensoep. Dat alles helemaal gratis. Iedere officieel ingeschreven duiker ontving ook een Unox muts, oorkonde en certificaat van deelname. Duikers kwamen niet alleen uit de gemeente Mill, maar ook uit de hele regio kon men duikers verwelkomen.

De organisatie kan mede dankzij de sponsoren van dit evenement terugkijken op een meer dan geslaagde Unox Nieuwjaarsduik, die voor de 17e keer werd gehouden. De Unox Nieuwjaarsduik 2015 werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoring en medewerking van Festa – WLM Design, de Verhuurschuur, HaBe Opleidingen, de Ram Recreatie, Stichting Domus, de Seadevils, reddingsbrigade Erica, gebroeders Regter en Unox.