Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwjaarsconcert bij Café Royal in Mill

Geplaatst op: woensdag 31 december 2014


Zaterdagavond 10 januari 2015 staat bij Cafe Royal aan de Kerkstraat in Mill de sixtiesband Pennylane’s Project – Echoes of the Sixties. Het optreden start om 22.00 uur en zoals gebruikelijk is de toegang helemaal gratis. Deze meer dan gezellige avond zal een feest van herkenning worden voor iedereen, want alle grote hits uit het verleden komen hier live voorbij.

Pennylane’s Project – Echoes of the Sixties is een sixtiesband bestaande uit 6 ervaren muzikanten die hun sporen al hebben verdiend in diverse bands. De heren maakten deel uit van o.a. Adagio, Millstreetband, Longtrees, Splash, Apple Green & Razzle Dazzle. Pennylane’s Project is een band die zich wil onderscheiden van andere Sixtiesbands door o.a. een performance waarbij duidelijk sprake is van een muzikale reis door de tijd. Pennylane’s Project laat alle muzikale invloeden in de 60’s de revue passeren en ook Hair en Woodstock dragen hier aan bij.

Een optreden van Pennylane’s Project is een feest van herkenning. Dit geldt niet alleen voor de ouderen onder ons, maar ook de jeugd weet de gouwe ouwe steeds meer te waarderen. De band bestaat uit Paul Kahlert (oud-Millenaar), Herman van Kuppevelt (Millenaar), Leon Achten, Eduard Heynen, Hans Sep en Jos Pijnenburg. Deze muzikanten waren tieners in die jaren waarvan zij nu de muziek live op het podium brengen. Vandaar dat zij in hun muziek ook de juiste beleving en sfeer kunnen leggen. Dat is ook tijdens hun optreden in Royal te horen en zien.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal? Zie dan www.caferoyalmill.nl