Deel dit artikel ‹ Terug

Oliebollenactie in Rijkevoort, tijdens oudjaar.

Geplaatst op: maandag 29 december 2014


Met dit jaar ook weer appelbeignets! Feest 25 jaar bestaan met speciale actie.

Natuurlijk gaat Volleybalvereniging Luctor ook dit jaar weer oliebollen bakken in Rijkevoort. Dit jaar voor de 25e keer en ook nu zullen ze weer extra smaakvol zijn. We hopen dat het net zo succesvol zal zijn als andere jaren. En dat de oliebollen met en zonder krenten overheerlijk zijn, blijkt wel uit de steeds stijgende aantallen die verkocht worden. Van heinde en verre worden de oliebollen besteld en afgehaald. Vorig jaar werden ca 10.000 oliebollen gebakken. Nu met het 25 jarig bestaan hebben we een actie voor u. Kom daarom naar de kraam om oliebollen te kopen.

Evenals voorgaande jaren wordt er weer gebakken in de Poel en staat er weer een speciale oliebollenkraam op het Mr. van de Bergplein voor de Poel.

Deze kraam is op 30 december geopend van 13.00 tot 15.00 uur en op oudjaar 31 december van 10.00 tot 15.00 uur.

De oliebollenactie zal door ± 70 leden en vrijwilligers worden verzorgd en de opbrengst is voor de jeugdopleiding van Luctor.

De bestellingen kunt u ook plaatsen bij Jan Pluk, Walsert 2a, Rijkevoort-de Walsert, of bij Sjaak v.d. Linden, Rijkevoortseweg 7 in Boxmeer. Mailen mag ook: jvlinden@xs4all.nl

Zijn er nog speciale wensen, bel dan maar naar 06-52473323.