Deel dit artikel ‹ Terug

2014 een Jubileumjaar voor Grieks restaurant Rhodos uit Cuijk

Geplaatst op: donderdag 4 december 2014


Het jubileumjaar 2014 voor restaurant Rhodos loopt ten einde. Voordat het vuurwerk met Oud en Nieuw 2015 losbarst, zorgen Nikos en Maral aan het einde van dit bijzondere 20e jaar van het bestaan van Rhodos in Cuijk ook nog voor wat extra vuurwerk voor hun gasten.  

Marathon
Het jaar begon met de Marathon van Rotterdam, Nikos heeft deze 41 km en 195m voor de 9e keer met succes uitgelopen. Vele gasten hebben geprobeerd zijn eindtijd te raden en de familie Tap uit Cuijk ging met de eer strijken, en met een waardebon van € 150,-!  

Golden Ticket
In juni startten Maral en Nikos de Golden Ticket actie! Deze Golden Ticket is een waardebon waarmee de gasten dingen naar een reischeque ter waarde  van maar liefst € 1.500,-. Wie deze reischeque ontvangt wordt bekend gemaakt op 21 maart 2015. Tot 31 december 2014 zijn de Golden Tickets bij Rhodos verkrijgbaar!  

Avondvierdaagse
Alle deelnemers aan de Cuijkse Avondvierdaagse ontvingen vanwege het jubileum van Rhodos een cadeaubon, waarmee in de maand september kinderen tot 12 jaar gratis met hun ouders mee konden eten.  

Tapas
Het toevoegen van ‘tapas`aan de menukaart 2 jaar geleden is een schot in de roos gebleken! Zowel internationale tapas, alsook mezze, dat zijn Griekse tapas, die zich onderscheiden door de grootte en de presentatie. Onbeperkt tapas eten kan dus ook bij Rhodos en de prijs liegt er niet om: € 21,95 per persoon.

Rhodos doet de laatste maanden ook mee aan een actie van Albert Heijn en dat leverde niet alleen bomvolle weekends op met vele nieuwe gasten, zelfs van ver buiten Cuijk, maar ook een verbreding en uitbreiding van het gastenbestand.  

Stempelkaart actie!
Aan het einde van dit jubileumjaar presenteert Rhodos een “stempelkaart”. Voor iedere €20,- besteed in het restaurant ontvangt de gast een stempel. Een volle stempelkaart van 10 stempels geeft het recht op een gratis hoofdgerecht voor één persoon, mits u met 2 personen bent.  

Ten slotte het hoogtepunt voor Nikos zelf, die niet alleen deze maand Abraham heeft gezien, maar vanaf nu ook een Nederlands paspoort kan laten zien!  

Hoe het 21e jaar er uit zal zien? Maral en Nikos hopen voor 2015 dat aan het einde van dat jaar de nieuwbouw aan de Maasdijk van start zal zijn. Dat wordt dan een prachtig restaurant met een schitterend terras op een super locatie. 

Zie ook Rhodoscuijk.nl