Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw evenement: Music On Wheels Mill

Geplaatst op: maandag 1 december 2014


Op zondag 21 juni 2015 is er in Mill een splinternieuw muzikaal evenement met de naam Music On Wheels. Van 14.00 uur tot 20.00 uur rijden er 5 vrachtwagens met 5 verschillende soorten muziekstijlen door Mill. Elk half uur verplaatsen zij zich naar een ander terras. Normaal verplaatst zich bij meerdere podia het publiek, deze keer in Mill doet dat de muziek.

De organiserende kasteleins van dit nieuwe en unieke concept, zijn op dit moment volop bezig met het zoeken naar de juiste muziek. Doel is om op elke vrachtwagen een andere muziekstijl te programmeren. Zo is er voor iedereen, jong en oud de juiste muziek. Doordat er telkens een andere muziekstijl bij een terras te horen is, maakt het publiek die dag kennis met zeker 5 verschillende soorten muziek. Maar gedurende de verplaatsingen van de vrachtwagens zal op elk terras uiteraard ook wat te beleven zijn. Reserveer deze datum dus alvast in de agenda.

Deelnemende horecazaken zijn:
Café Royal Kerkstraat 35-37 mill
Café de Winkel Hoogstraat 3 Mill
Grandcafé ’t Centrum Kerkstraat 4 Mill
Café Libre Langenboomseweg 73 Mill
Café ’t Heike Leeuwerikstraat 68 Mill
Grandcafé ‘t Lagerhuis Beerseweg 9 Mill kan door omleidingen door de reconstructie van de Schoolstraat en Karstraat in 2015 niet deelnemen. In 2016 zijn zij er uiteraard wel bij!
Coordinatie en promotie is in handen van MossTime Media- Tekst- en Entertainmentservice uit Mill.

Noteer in uw agenda:
Datum - zondag 21 juni 2015
Evenement – Music On Wheels Mill
Tijd - 14.00 uur – 20.00 uur
Organisatie - Gezamenlijke Millse kasteleins

Blijf op de hoogte en like de Facebookpagina die te bereiken is via www.musiconwheels-mill.nl