Deel dit artikel ‹ Terug

Sponsoren Multimate Undercoversessies

Geplaatst op: donderdag 20 november 2014


Roepaen en drie Gennepse ondernemers slaan de handen ineen voor nieuwe concertreeks!

Onlangs zijn we gestart met de nieuwe concertreeks 'Multimate Undercoversessies', voor deze serie slaan we de handen ineen met Multimate Gennep, Albert Heijn van der Laan en Tandartspraktijk Gennep mede dankzij hun enthousiasme en steun is de reeks mogelijk gemaakt!

De reeks ging van start met de Fleetwood Mac-undercoversessie onder leiding van Vedran Mircetic, gitarist van de Nijmeegse rockband De Staat. Hierna volgt een grote diversiteit aan sessies, van Joy Division, The Rolling Stones tot Metallica en Amy Winehouse.

Foto: Tonnie Kuijpers (directeur Roepaen Podium), met hoofdsponsor Martijn Geurts van Multimate.

Klik hier voor de hele agenda undercoversessies


Tribute to Chic & DJ Tony Terrific
Een avond terug naar de groovende moves, weelderige permanentjes en plateauzolen van de seventies, 22 november tijdens de tribute to Chic & DJ Tony Terrific bij Roepaen Podium.

Op nieuwjaarsnacht in '77 werd in de nachtelijke uurtjes Le Freak werd geschreven. De hit die de band Chic tot een legende van de disco maakte. Met de Chic-tribute gaan we even terug in de tijd in Roepaen's Studio 54. Op het programma staat een ode aan Chic Le Freak en daarna DJ Tony Terrific die de lekkerste funk, pop, rock en dance van de afgelopen 50 jaar draait!

De Chic-undercoversessie onder leiding van Bartel Bartels, verder bestaat de gelegenheidsformatie uit Beatrice van der Poel, Vera van der Poel (Mimezine), Jac Bico (Hennie Vrienten), PP Everts (Gigantjes) en Stephan van der Meijden (Independent).
Chic-undercoversessie | 22 november | 21.00 uur | € 9 (vvk)

Klik hier voor tickets


Michael Prins
Michael Prins werd in het tweede seizoen gekroond tot 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland'. De successen volgen zich daarna in rap tempo op; zijn debuutalbum 'Rivertown Fairytales' bereikte de album top 10 en zijn najaarstour verkocht binnen no-time volledig uit. Tijdens de eerste editie van het Kloosterkamerfestival Hidden Treasures was Michael Prins al de afsluiter en 10 december komt hij mét cellist terug naar Roepaen met voor een concert in de Kapel.
Michael Prins | 10 december | 20.30 uur | € 15,50 (vvk)

Klik hier voor tickets


Tangarine
Authentiek en oprecht - dat zijn de kernwaarden van de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks, die samen het duo Tangarine vormen. Geboren in Lelystad maar op jonge leeftijd verhuisd naar Assen, beginnen de broers op dertienjarige leeftijd al met het schrijven van eigen muziek. Een niet aflatende stroom van liedjes is het gevolg.

De sterkste troef van Tangarine is de onberispelijke samenzang. Hoewel de invloed van Simon & Garfunkel en Bob Dylan duidelijk hoorbaar blijft, is het een unieke muzikale eenheid die de boventoon voert en die Tangarine tot een uitzonderlijk duo maakt.
Tangarine | 31 januari | 20.30 uur | € 15,50 (vvk)

Klik hier voor tickets