Deel dit artikel ‹ Terug

Benoeming nieuw bestuur en openbare ondernemers-netwerk-bijeenkomst OCMill

Geplaatst op: maandag 17 november 2014


Komende donderdagavond 20 november heeft OCMill ? Ondernemers Collectief Mill om 20.00 uur in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd de eerste echte openbare ondernemers-netwerk-bijeenkomst. Deze begint met een officieel gedeelte als algemene ledenvergadering. Hierbij gaan we officieel de naam wijzigen van OVM naar OCMill ? Ondernemers Collectief Mill. Hiervoor zal Notaris Leon Kersten van Kersten en Wilhelm Notarissen aanwezig zijn.

Ook zal die avond afscheid genomen worden van Anne-Marie Verbeeten, Luc vd Ven en Cees Berends als bestuursleden en worden 5 nieuwe bestuursleden benoemd. René Schipperheijn en Erik van Kessel blijven als bestuursleden.

Het nieuwe bestuur bestaat vanaf donderdagavond 20 november uit:
René Schipperheijn voorzitter
Paul vd Dries secretaris
Erik van Kessel penningmeester
Nancy Ruwiel bestuurslid
Bart Hermanussen bestuurslid
Martijn vd Sande bestuurslid
Ralf Berends Bestuurslid

Na het officiële gedeelte is er een turbo-college rond positieve gedragsbeïnvloeding door Bram Cuijpers. Welk gedrag werkt effectief richting
consumenten en potentiële klanten en met welk gedrag zet men zichzelf op non-actief? Het college waarbij Bram je mee op reis neemt en je leert wanneer jij je EGO op de parkeerplaats mag laten staan en wanneer je hem mag laten gelden! Toepasbaar bij onderhandelingen, verkoopgesprekken en om thuis zaken gedaan te krijgen.

Bent u ondernemer in de gemeente Mill of als ondernemer woonachtig in de gemeente Mill en wilt u hierbij aanwezig zijn? Dan kunt u zich aanmelden via info@ocmill.nl of bel tel. 0485-325634. Toegang is gratis.

Like de Facebookpagina van OCMill, volg ze op Twitter of bezoek www.ocmill.nl om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in en rond
het Ondernemers Collectief Mill.