Deel dit artikel ‹ Terug

Onderzoek communicatiemiddelen Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert

Geplaatst op: woensdag 29 oktober 2014


Uw mening telt!

Het onderzoek naar de communicatiemiddelen van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert over het gemeentelijk nieuws en de gemeentelijke bekendmakingen is al in volle gang. De reacties stromen binnen, maar ook uw mening is belangrijk. U kunt nog tot en met vrijdag 31 oktober de vragenlijst invullen. Doet u ook mee?

Meedoen?
Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 5 tot 10 minuten. U kunt de vragenlijst vinden op: www.cuijk.nl/onderzoek, www.grave.nl/onderzoek en www.gemeente-mill.nl/onderzoek. U heeft nog een paar dagen de tijd om deel te nemen aan dit onderzoek.

Let op: de vragenlijst kan slechts één keer per computer ingevuld worden.

Winnen
Omdat uw medewerking zeer op prijs wordt gesteld, worden er drie VVV-bonnen ter waarde van 50 euro per stuk verloot onder alle deelnemers. De winnaars van de prijzen worden op maandag 3 november persoonlijk bericht.

Privacy
De resultaten worden anoniem verwerkt. Als u kans wilt maken op één van de drie VVV-bonnen ter waarde van 50 euro, dan dient u uw gegevens aan het eind van de vragenlijst invullen. Deze gegevens worden echter alleen gebruikt voor de loting.

Alvast hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst.