Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe website AgriFood Capital online

Geplaatst op: woensdag 8 oktober 2014


Nieuwe website AgriFood Capital verbindt mensen en initiatieven in Noordoost-Brabant

Een belangrijke doelstelling van de nieuwe website www.agrifoodcapital.nl is om het agrifood netwerk in Noordoost-Brabant in kaart te brengen en beter te ontsluiten. Simpelweg omdat we elkaar nodig hebben om onze gezamenlijke ambitie - Noordoost Brabant ontwikkelen tot excellente agrifood-regio – te verwezenlijken.

AgriFood Capital nodigt iedereen die betrokken is bij de agrifood-sector in Noordoost-Brabant uit om mee te doen in het netwerk. Dat kan eenvoudig door op de nieuwe site een eigen profiel aan te maken. Met een profiel bent u zichtbaar in het netwerk en krijgt u toegang tot alle functies van de site. Zo kunt u vragen stellen aan iedereen in het netwerk, oproepen doen, samenwerking zoeken, reageren op vragen van anderen en projecten volgen of zelf deelnemen in projecten. Doe er uw voordeel mee!

Bruisende regio
De nieuwe website laat ook meer dan voorheen zien wat er allemaal ‘bruist’ in onze regio. Waartoe we samen in staat zijn als het gaat om ondernemerschap, innovaties en arbeidsmarkt. Wat we doen om de regio groen en bedrijvig, goed bereikbaar, gezond en actief te houden. Ter informatie maar zeker ook ter inspiratie om met elkaar tot nog meer mooie innovaties te komen zodat we Noordoost-Brabant maken tot de meest innovatieve topregio in agrifood.

Oproep
Wij zijn ons ervan bewust dat er heel veel gebeurt in de regio. Ook zaken waar de werkorganisatie AgriFood Capital niet direct bij betrokken is, maar die prima passen binnen onze gezamenlijke regiodoelstelling. Daarom doen wij graag een beroep op uw ogen en oren. Kent u een initiatief of project, een innovatie, een unieke samenwerking tussen partijen, een evenement of iets anders waarvan u denkt dat dit prima past binnen de doelstelling van AgriFood Capital? Laat het ons weten via communicatie@agrifoodcapital.nl. Samen kijken we waar en hoe we de informatie het beste aan de site toe kunnen voegen.

Uw mening telt
Tot slot, de livegang van de nieuwe site is een tussenstop, geen eindpunt. Wij gaan de site verder ontwikkelen en uitbouwen. Daarom zijn wij zeer nieuwsgierig naar uw ervaringen met onze nieuwe website. Wat spreekt u aan en wat niet? Mist u iets? Zijn zaken onduidelijk of niet logisch? Wij horen het graag van u via communicatie@agrifoodcapital.nl.