Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe uitgaansavond voor Boxmeerse jongeren ‘’IN UTERO’’.

Geplaatst op: maandag 11 mei 2009


Het concept van IN UTERO is even simpel als geniaal: DJ’s draaien de leukste plaatjes uit een halve eeuw pop, hiphop, soul- en dance muziek. Van Public Enemy tot 50 cent, van 2 brothers on the fouth Floor tot Crookers en van Johnny Cash tot The Killers! IN UTERO is als een warm bad waar je je elke maand kunt onderdompelen in een heuse feelgood-atmosfeer - even weg van je zorgen over studie, werk, relaties en het leven in het algemeen. Dit alles onder het motto: different styles, different people, one love.

Resident dj’s Grandmaster Boogie en Rocksteady Freddie vormen samen met dj [YO]risk een perfect op elkaar ingespeeld dj-team dat de avond in zal leiden tot hogere sferen. Ook zal er iedere maand een speciale act uitgenodigd worden waar je niet op stil kan blijven staan. Bij deze eerste editie zal het, in Boxmeerse kringen, wereldberoemde V.E.R.S de avond afsluiten! Het sprankelende duo V.E.R.S. bestaat uit Teun en Ellis, welbekend van eerdere optredens op Sounds like Techno en Raket Festival. Er mag gezegd worden dat het mannelijk gedeelte al producerende ook goed bezig is, aangezien zijn muzikale bijdrages worden uitgebracht door internationale labels als Glack Audio en Royal Once Records. Mocht je nog nooit van V.E.R.S. hebben gehoord verwacht dan een flinke dosis electro house (en aanverwanten) waar de vloer nog even na van zal trillen.

Met een nieuwe lichtshow, een superdeluxe DJ Booth, VJ scherm, speciale danspodiums, Go Go danseressen en de speciale aankleding zul je de zaal van De Box niet meer terug herkennen! IN UTERO is voor iedereen vanaf 16 jaar en de juiste party instelling. Er zullen foto’s gemaakt worden door een party fotograaf die daags erna te zien zullen zijn op de IN UTERO Hyves en Myspace pagina’s dus vergeet die niet op te zoeken. De eerste editie van IN UTERO zal plaats vinden zaterdagavond 16 mei. De deuren gaan open vanaf 21.00 uur en de entree bedraagt maar 3 euro. Jongerencentrum De Box, Weyerstraat 1, 5831 JV Boxmeer. Voor meer informatie check www.deboxboxmeer.nl of bel de Box op 0485 571250.