Deel dit artikel ‹ Terug

Diverse activiteiten tijdens Dierendag in de gemeente Mill

Geplaatst op: vrijdag 3 oktober 2014


Morgen, zaterdag 4 oktober is het weer Dierendag. Diverse ondernemers in onze gemeente spelen daar met een speciale actie op in. Hier enkele leuke voorbeelden:

KledingverhuurMill.nl
Op zaterdag 4 oktober kan van 12.00 tot 16.00 uur groot en klein bij KledingverhuurMill.nl aan de Hoogstraat 18b in Mill verkleed als dier op de
foto. De foto zal digitaal doorgestuurd worden.

Dierenspeciaalzaak Driessen
Op dierendag krijgen alle klanten bij dierenspeciaalzaak Driessen aan de Karstraat 27 in Mill iets lekkers voor hun huisdier mee naar huis. Verder komt op vrijdag 14 november a.s. tussen 13.00 en 18.00 uur onze welbekende dierenfotograaf weer in de winkel om een prachtig portret te maken van uw hond of kat. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Plaza de Frietkraam
Kom zaterdag 4 oktober met je huisdier naar Plaza de Frietkraam aan de Marijkestraat 2 in Mill. Dan krijg je een kinderijsje voor 25 cent of een
kleine milkshake voor 75 cent.

DAC de Peelhorst
Bij Dieren Artsen Centrum de Peelhorst aan het Meulenveldt 32 in Mill, is er op zaterdag 4 oktober van 14-17 uur ook volop activiteit. Er staat een dierenspringkussen, een ezeltje prik met kleine prijsjes, een speurtocht door de dierenartsenpraktijk, een gratis check-up voor honden en koffie, thee en iets lekkers voor iedereen.

Boerenbond
Neem je beste dierenvriendje op zaterdag 4 oktober mee naar de Boerenbond/Petsplace aan de Spoorstraat 17 in Mill en zij maken er een leuke foto van. Maar ook een extraatje voor uw hond of kat bij aankoop van een artikel, een kleurplaat speciaal voor dierendag met leuke prijsjes voor de mooiste kleurplaat en een kassabonloting. Ook zijn er konijntjes om te knuffelen.

Bakkerij Verkerk
Iedere klant ontvangt op Dierendag bij Bakkerij Verkerk in Langenboom een verkuskupke.