Deel dit artikel ‹ Terug

Spinning benefiet voor goede doel bij Fitland XL Mill

Geplaatst op: donderdag 18 september 2014


Na twee succesvolle edities in 2012 en 2013 organiseert Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in samenwerking met Stichting  Mammazorg CWZ Nijmegen, op dinsdag 7 oktober 2014 de derde editie van de wellness verwendag. Deze verwendag is exclusief voor  (ex-)borstkankerpatiënten van het CWZ Nijmegen. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan deze dag?

Om deze wellness verwendag nog wat extra financiele middelen te bezorgen, is er op maandagavond 29 september een Spinning benefiet.  Initiatief hiervan en ook van de wellnes verwendag werd genomen door Corine Nijtmans, wellness manager bij Fitland. ?Zeven jaar geleden  heb ik zelf borstkanker gehad. Een zware en erg moeilijke tijd die ik het liefst zo snel mogelijk vergeet.
?Omdat Corine weet hoe belangrijk het is om even niet aan alle ellende te hoeven denken, is ze samen met een aantal collega?s en met haar  behandelend artsen vanuit het CWZ Nijmegen gaan brainstormen over een wellness verwendag. ?Het doel van deze verwendag is om mensen  die borstkanker hebben of recent uitbehandeld zijn, een onvergetelijke verwendag te bezorgen. Een dag waar zij met lotgenoten onder elkaar  even zichzelf kunnen zijn; waar ze zich thuis en veilig voelen.?

Op maandag 29 september 2014 geeft Corine samen met een aantal Fitland collega?s een spinning benefiet. Fietsen van 18.30 tot 21.00 uur.  Hiervoor vragen zij een bijdrage van 10,- euro per persoon. Korter fietsen kan uiteraard ook, hiervoor zijn de kosten 5,- euro per persoon. Het  thema van deze avond is Serious Request. Dit houdt in dat een ieder zijn of haar favoriete nummer(s) kan doorgeven tegen een vergoeding van  tenminste 2,50 euro. Tevens kan men op deze avond leuke prijzen winnen door een lotje te kopen voor 1,- euro. Geen tijd of zin aan deze  Spinning benefiet deel te nemen maar wilt u toch een financiele bijdrage leveren? Dan kunt u dit bedrag overmaken naar  NL95INGB0650594576 o.v.v. CWZ Verwendag. t.n.v. Thermen Mill BV. Of stuur een mailtje naar Corine Nijtmans via C.Nijtmans@fitland.nl en zie www.cwz.nl/verwendag