Deel dit artikel ‹ Terug

Reserveer nu voor rommelmarkt zondag 12 juli in Mill

Geplaatst op: woensdag 6 mei 2009


Op zondag 12 juli aanstaande organiseert muziekvereniging Sint Willibrord een rommelmarkt in het centrum van Mill. Deze rommelmarkt maakt deel uit van de Fifties- en Sixtiesday waar ook een themamarkt, oldtimers en veel muziek te vinden is. Reserveren voor de rommelmarkt kan via rommelmarkt@harmoniemill.nl of tel. 06-18555058.

Voor het derde achtereenvolgende jaar is er dit keer een Fifties- en Sixtiesday in Mill. Op de themamarkt vindt u er van 11.00 uur tot 18.00 uur op zondag 12 juli de meest uiteenlopende handelswaar uit de jaren vijftig en zestig. Daarnaast is het centrum van Mill die dag gevuld met oldtimers, muziek en entertainment. Net als voorgaande jaren zal er ook weer flink op straat gedanst kunnen worden bij de diverse muziekpodia en bij de akoestische live muziek die her en der op terrassen aan de Hoogstraat en Kerkstraat te horen zal zijn.
Voor het eerst dit jaar wordt de Fifties- en Sixtiesday uitgebreid met een rommelmarkt en kofferbakverkoop. De organisatie hiervan is in handen van muziekvereniging Sint Willibrord en zal gehouden worden op het marktplein. Deze sluit dan aan bij de themamarkt die in de Hoogstraat, Kerkstraat en gemeentehuisplein te vinden zal zijn. U kunt op deze rommelmarkt zowel grondplaatsen als marktkramen reserveren en uw gebruikte goederen aanbieden.

Meer informatie? Zie dan www.fiftiesday.nl en www.sixtiesday.nl. U kunt voor de themamarkt ook ruimte reserveren. Dat kan via Corné Kremers tel. 06-10838612. Voor de rommelmarkt neemt u contact op met Bram Cranen via tel. 06-18555058.
advertentie