Deel dit artikel ‹ Terug

Familieavond voor cliƫnten GGZ Land van Cuijk en Noord-Limburg

Geplaatst op: dinsdag 9 september 2014


Op maandag 29 september a.s. zijn familieleden en naasten van harte welkom op de familieavond van GGZ Land van Cuijk en Noord-Limburg. Tijdens deze avond krijgt men meer te horen over het familiebeleid van de GGZ en gaan we met elkaar in gesprek over bepaalde thema’s.

Na een welkomstwoord en introductie van de Familieraad vertelt Jos Pieters zijn ervaringsverhaal als vader. Daarna wordt kort ingegaan op het familiebeleid, de familievertrouwenspersoon en het familiespreekuur. Vervolgens is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over: spiegelgesprekken in de Kinder en Jeugd GGZ, wat betekent het Acuut Zorg Team voor familie en wat betekent het FACT-team voor familie? Ter afsluiting praten we na met een hapje en een sapje.

De familieavond is op maandag 29 september a.s. van 19.30 uur tot 21.30 uur. De koffie staat om 19.15 uur klaar. Locatie: Bilderbeekstraat 44, Boxmeer.

Aanmelden: stuur aub een mail met uw naam en het aantal personen naar: infoggzlvc@ggzoostbrabant.nl. Cliënten die de behoefte hebben om mee te komen zijn uiteraard welkom.