Deel dit artikel ‹ Terug

Elke vrijdagochtend survivalrun training in Kanaalzone Mill

Geplaatst op: maandag 8 september 2014


Zin om op vrijdagochtend voor het werk of school even een half uurtje lekker in de vrije natuur te sporten? Dat kan elke vrijdagochtend gratis in de Kanaalzone in Mill. Elke vrijdagochtend start Marcel Peters bij de Blokland bunker aan de Langenboomseweg om 6 uur voor een survivalrun  training van een klein half uurtje. Naast het lopen van de Kanaalloop zal er uiteraard ook af en toe geklommen worden. Deelnemen is gratis,  aanmelden is niet nodig.
Belangstellenden kunnen elke vrijdagochtend om 6 uur verzamelen bij de bunker aan de Langenboomseweg en vrijblijvend deelnemen.

Deze wekelijkse training is opgezet om de Beweegtuin in de Kanaalzone en Groespeel in Mill te promoten. Binnenkort worden er nog enkele extra toestellen geplaatst, maar nu al maken veel mensen gebruik van dit gebied om er lekker in de natuur te kunnen bewegen. Tijdens deze trainingen op vrijdagochtend laat fysiotherapeut Marcel zien en ervaren welke mogelijkheden er zoal zijn om in dit gebied te sporten en bewegen. Ook is dit overigens een mooie training voor het Brabants Oerparcours van zondag 31 mei 2015.