Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwbouwplan Raadhuisplein Centrum Boxmeer: "Nog slechts één woning beschikbaar!"

Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014


De maand augustus is nauwelijks voorbij of er is nog maar slechts één woning te koop van de 8 eengezinswoningen die het nieuwbouwproject aan het Raadhuisplein telt. “We hebben tijdens de vakantieperiode inderdaad niet stil gezeten”, zegt Daniël van Leusen van Makelaardij Nooijen”. De eerder gestelde doelstelling om alle woningen vóór start bouw te verkopen lijkt daarmee te slagen”.

Een unieke woning met een unieke prijs, op een van de meest unieke plekken van boxmeer, dat komt niet vaak voor, toch is er nog 1 beschikbaar, er is dus geen tijd meer voor aarzeling”. Begin november gaat namelijk de bouw definitief van start en het project vindt daarmee direct doorgang. De laatste koper is, net als de huidige kopers, tot aan start bouw nog geen bouwrente aan de aannemer verschuldigd.

Kavel 4 is tegen een koopsom van €168.500,--, inclusief eigen toegewezen parkeerplaats, nog beschikbaar. Neem bij interesse snel contact op met makelaardij Nooijen te Boxmeer (via 0485 - 57 22 22 of info@makelaardijnooijen.nl) en verzeker uzelf in de zomer van 2015 van uw eigen plek in het Centrum van Boxmeer.