Deel dit artikel ‹ Terug

Ondernemers Collectief Mill nu ook op Twitter en Facebook

Geplaatst op: woensdag 3 september 2014


Sinds deze week is het Ondernemers Collectief Mill ook actief op de sociale media via Twitter en Facebook. Tevens lanceerden zij deze week  hun nieuwe logo en wordt er verder gewerkt aan een splinternieuwe website. Deze zal op zaterdag 20 september (Millse kermis) online gaan.  Volg het Ondernemers Collectief Mill via @ocmill.nl op Twitter en Facebook.

Het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) is de nieuwe organisatievorm van de Ondernemersvereniging Mill (OVMill) en richt zich op het  organiseren van activiteiten voor zowel ondernemers als de consument in de gemeente Mill en Sint Hubert. Het logo en de nieuwe website zijn  en worden gemaakt door MKB-Promotie.nl uit Mill. Dit jonge bedrijf wordt gerund door Linda de Kleijne en Maurits van Bokhoven. Over het logo  zeggen deze grafische vormgevers: Het initiatief om "meer! Mill" aan het logo toe te voegen is ontstaan om meteen duidelijk te maken dat het  om meer gaat dan OCMill.
Alleen de naam "OCMill" is niet sprekend. OCMill krijgt behalve een gloednieuw logo zo nog meer een eigen open karakter. En dat is ook nodig, want OCMill gaat echt actief aan de slag.

Diverse werkgroepen binnen OCMill zijn volop bezig om activiteiten te organiseren. Dit zowel voor de consument, om meer reuring en beleving  te realiseren in bijvoorbeeld het Millse centrum, maar ook komen er activiteiten voor ondernemers onderling. Daarnaast zetten zij gezamenlijke promotiecampagnes op en initiëren zij samen met andere organisaties nieuwe evenementen en activiteiten. Ondertussen hebben zich al 68  ondernemers uit de gemeente Mill en Sint Hubert zich aangesloten bij het Ondernemers Collectief Mill. En dat aantal is nog steeds groeiende.