Deel dit artikel ‹ Terug

Rondleiding bouwplaats Schouwburg Cuijk tijdens festival Cultuur a|d Maas 2014

Geplaatst op: dinsdag 19 augustus 2014


Alle culturele organisaties en verenigingen bundelen een keer per jaar hun krachten en presenteren samen een cultureel programma in het centrum van Cuijk: Cultuur aan de Maas.
Zondag 31 augustus is alweer de elfde editie van dit culturele festival!
Of je nu van muziek houdt of van dans, van toneel of van beeldende kunst, en of je nu jong bent of oud(er).. er valt die dag voor iedereen iets te genieten!

Het thema van dit jaar luidt: ‘Op verhaal komen’.
Achter Schouwburg Cuijk gaat een boeiend verhaal schuil, zeker nu de sloop van de schouwburg en de ontmanteling van het Fraterhuis veel van de oude geschiedenis heeft prijsgegeven. De geschiedenis met al z'n verhalen, waarvan enkele zeker een eervolle plek terugvinden in de vernieuwbouw.

Rondleidingen op de bouwplaats voor 100 geïnteresseerden
Het verhaal achter de schouwburg moet verteld worden. Hoe kan dat beter dan door het organiseren van rondleidingen op de bouwplaats. De rondleidingen vinden op zondag 31 augustus plaats tussen 12 en 17 uur. Er is plaats voor maximaal 100 geïnteresseerden; de rondleidingen worden gegeven door medewerkers van de schouwburg.

Inschrijven voor een rondleiding kan vanaf 18 augustus op www.schouwburgcuijk.nl

Het festival Cultuur aan de Maas vindt plaats op zondagmiddag 31 augustus 2014 van 13-17 uur in het oude centrum van Cuijk. Alle evenementen zijn gratis te bezoeken. In het programma is ook ruimschoots aandacht voor de kinderen. Tussen de optredens, activiteiten en terrassen door staan kramen met boeken en kunstvoorwerpen die op die middag te koop zijn.