Deel dit artikel ‹ Terug

Het Zomerpopconcert van Dirk Scheele

Geplaatst op: vrijdag 8 augustus 2014


Op woensdag 20 augustus komt Dirk Scheele naar het Openluchttheater in Overloon met zijn Zomerpopconcert. Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op de kinderzender Nickelodeon.
Dirk zit in een luie strandstoel en is lekker op vakantie. Hij heeft echter niet door dat hij eigenlijk op moet treden voor de aanwezige kinderen. Het publiek wil toch echt wel graag dat Dirk zijn liedjes gaat zingen, maar ja Dirk is natuurlijk in een vakantiestemming. Daarom neemt hij de kinderen mee op vakantie met zijn leukste zomerliedjes als o.a. Hoge bergen verre landen, vroem vroem, een zonnebril, springen als een dolfijn en natuurlijk ontbreekt ook het insmeerlied niet, wat hij speciaal schreef voor de campagne veilig zonnen van het KWF. Als Dirk op vakantie is schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes. Nou dat wil hij nu ook wel doen. De kinderen mogen allerlei onderwerpen aandragen en zo maakt Dirk samen met de kinderen ter plekke een heel nieuw zomerliedje. Als Dirk op een gegeven moment echt niet meer weet welk liedje hij moet zingen, mogen de kinderen hun favoriete Dirk liedje roepen, En wie weet zingt hij dan wel jouw verzoekje. Uiteindelijk wordt de voorstelling echt een vakantiefeestje als iedereen staat te dansen als een Spaanse danseres of rondloopt als een beer. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Bij slecht weer wordt de voorstelling uitgevoerd in gemeenschapshuis De Pit Overloon.
Kaarten verkrijgbaar via www.openluchttheateroverloon.nl , bij Plus Verbeeten Overloon, bij Restaurant Museumzicht of aan de kassa, zolang de voorraad strekt.

Aanvang 14.30 uur.
Entree: € 5,50 vanaf 2 jaar.