Deel dit artikel ‹ Terug

Weijerpark voor vijfde keer Muziekpark!

Geplaatst op: maandag 4 augustus 2014


BOXMEER – Aankomend weekend 9 en 10 augustus is het in het Weijerpark weer hoog tijd voor de vijfde keer Muziekpark met op zaterdag lekkere house met Feestje aan de Gracht en op zondag unieke rockshows bij Volt Rocks Out. Het park met vernieuwde theaterbult achter De Weijer is weer in zonnige festivalsferen gebracht door thematische aankleding, eettent, podia en publiek.

Feestje aan de Gracht bestaat 10 jaar en wordt voor de laatste keer in de huidige vorm georganiseerd. Volgend jaar tijd voor een nieuw jasje onder dezelfde vlag van Muziekpark. Een top-lineup zorgt voor een spetterende tiende editie: Michel de Hey, De Sluwe Vos, NT89, SHMLSS, Low 5 en meer. Aanvang 16.00 uur, kaartjes kosten 10 euro en zijn online te koop op de website. Naderhand is er nog een afterparty bij Riche tot in de laatste uurtjes.

Volt Rocks Out is weer de dag dat jong en oud, zowel muzikant als publiek, hun hart ophalen met geweldige eenmalige tributes aan hun helden. Dit jaar brengen gelegenheidsbands een ode aan o.a. Coldplay, Herman Brood, Black Sabbath, The Band en Deep Purple. Aanvang 13.30 uur en de entreeprijs is €2. Er is geen voorverkoop.

Kijk voor tickets, meer info, complete programma, muziek en foto’s op www.muziekpark.nl