Deel dit artikel ‹ Terug

20 jaar Rhodos Cuijk!

Geplaatst op: woensdag 18 juni 2014


Het was de zomer van 1994, om precies te zijn op donderdag 2 juni, dat de jonge Griek Nikos Barbageorgopulos om 17u voor de allereerste keer de deuren opende voor de gasten van zijn restaurant Rhodos aan de Grotestraat in Cuijk.
Toen hij om 22:00 uur ’s avonds de deuren sloot had hij precies 0 gasten gehad!

Nu 20 jaren later is het Rhodos van Nikos het “oudste” restaurant van Cuijk en heeft hij in de afgelopen 20 jaren veel meegemaakt.
Rhodos heeft veel trouwe, vaste gasten. Dat komt door de constante kwaliteit van de hoofdzakelijk eerlijke Griekse gerechten. En niet te vergeten de gezellige en toch intieme sfeer van het restaurant, waar deskundige gastvrouwen en gastheren onder leiding van echtgenote Maral de gasten ontvangen en bedienen.

Een belangrijke stap zette 2 jaar geleden Nikos door `tapas` aan de menukaart toe te voegen. Zowel internationale tapas, alsook mezze, dat zijn Griekse tapas, die zich onderscheiden door de grootte en de presentatie. Onbeperkt tapas eten kan dus ook bij Rhodos en de prijs liegt er niet om: € 21,95 per persoon.

Hard werken, zelf de inkoop regelen, in de keuken staan en in de bediening, en dan ook nog zaterdag op de Vrije Markt, want in Katwijk op de Vrije Markt staat Nikos ook al 20 jaren!
Houdt hij dan nog tijd over? Ja zeker, want Nikos zou geen Griek zijn als hij niet de marathon zou lopen! En dat heeft hij afgelopen jaar voor de 9e keer gedaan, de Marathon van Rotterdam. Om deze 41km195m succesvol af te leggen moet er maandenlang intensief worden getraind en daarvoor kiest Nikos in de vroege ochtenduren de mooiste parkoersen in het Land van Cuijk. Zijn gasten proberen voor een lucratieve dinerbon dan zijn eindtijd te raden.

Ook nu weer bij gelegenheid van het 20-jarig bestaan hebben Maral en Nikos iets bedacht voor hun gasten, namelijk de Golden Ticket! De Golden Ticket is een waardebon t.w.v. €100,- waarmee de gasten dingen naar een reischeque ter waarde van maar liefst € 1.500,-.
Vanaf 21 juni t/m 31 december 2014 zijn de Golden Tickets bij Rhodos verkrijgbaar!
Wie deze reischeque ontvangt wordt bekend gemaakt op 31 januari 2015.
Vanaf die datum kunnen de waardebonnen gebruikt worden in ons restaurant.
Met deze actie sluit Rhodos het jaar van het 20-jarig bestaan af.

http://www.rhodoscuijk.nl/