Deel dit artikel ‹ Terug

Geen ballonnen maar kamelenrace tijdens parkfeest in Mill

Geplaatst op: donderdag 12 februari 2009


In het weekend van 22 en 23 augustus organiseert Feest en Showorkest Toeternietoe weer het Parkfeest. Dit alles in het Landschapspark in Mill. Zoals gebruikelijk staat de zondag in het teken van dweilorkesten en op zaterdag is er entertainment, show en live muziek. Reserveer dit weekend alvast in uw agenda.

Diverse jaren was er tijdens het Parkfeest op zaterdag ook een ballonnenfestijn waarbij ruim 20 luchtballonnen opstegen. Voor de komende editie van het Parkfeest heeft Toeternietoe wat totaal anders bedacht. Er komt namelijk een heuse kamelenrace. Hoe dit alles in zijn werk zal gaan is nog niet helemaal duidelijk, maar zeker is dat het een fantastisch evenement zal worden voor groot en klein. Ook de aansluitende party na de kamelenrace zal zeker gezellig worden. Daarvoor is namelijk de band Clear Out met Toeternietoe dirigent Willem Pluk geboekt. Na het succes van vorig jaar tijdens het Parkfeest gaan ze nog eens op herhaling.

Meer informatie rond de exacte invulling van het Parkfeest 2009 is later ook te vinden op www.parkfeestmill.nl. Daar zijn tot die tijd nog veel foto’s en sfeerverslagen te vinden van alle voorgaande edities. Zie ook www.toeternietoemill.nl.