Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe wandelroutes gemeente Mill

Geplaatst op: maandag 7 april 2014


De speciale werkgroep ‘Routes’ van het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill heeft zeven nieuwe wandelroutes in de gemeente Mill en Sint Hubert ontwikkeld. De nieuwe routes zijn een aanvulling op het wandelrouteknooppuntensysteem dat vorig jaar werd geopend.

Ontdek het
Het ontdekken waard is de eerste themaroute ‘Beleef de Oorlog’, maar ook De Bos- & Waterroute, de Molenheideroute en de vier ommetjes door de vier dorpskernen. De routes zijn niet alleen bedoeld voor de toerist, maar zeker ook voor de inwoners van de gemeente. Volgt u de routes, dan zult u de mooiste plekjes in het verrassend gevarieerde gebied ontdekken.

Gratis verkrijgbaar
Tijdens de officiële opening van de consumentenbeurs Show en Business 2014 in Fitland XL, zullen op vrijdagmiddag 11 april om 15.00 uur de eerste exemplaren namens de werkgroep van Ontdek Mill aan Burgemeester Antoine Walraven (voorzitter van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land v. Cuijk) en wethouder Jos van den Boogaart  (initiatiefnemer van Ontdek Mill) worden aangeboden. Daarna zijn de routes gratis verkrijgbaar in de stand van Ontdek Mill op de beurs en bij de volgende toeristische ontmoetingsplaatsen: Restaurant Erica (Sint Hubert), Fitland XL Mill (Mill), Bezoekerscentrum De Kuilen (Mill), Paviljoen De Kuilen (Mill), Grand Café ’t Centrum (Mill), Groepsaccommodatie De Nieuwenhof (Mill) en Pleisterplaats FF Pauze (Mill).

Voor meer informatie over het toeristisch en recreatief platform Ontdek Mill kunt u kijken op www.ontdekmill.nl.