Deel dit artikel ‹ Terug

Help de Beweegtuin Mill aan een gratis AED!

Geplaatst op: donderdag 3 april 2014


De initiatiefnemers van de Beweegtuin Mill willen in de Groespeel en Kanaalzone permanente sporttoestellen plaatsen. Hiermee willen zij sport en bewegen in een natuurlijke omgeving stimuleren. Omdat dit prestigieuze plan naadloos aansluit op de missie van de Stichting Hart in Actie, die daarnaast de beweegtuin Mill met zijn naaste woonomgeving tevens hartveilig wil maken, heeft zij Stichting Hart in Actie aangedragen voor deelname op een gratis AED. Hiervoor hebben we jullie stem nodig!

Waarvoor is jullie stem nodig?
Omdat de firma Medisol uit Middelburg op 10 maart 2014 de 20.000e AED heeft afgeleverd, geeft zij drie (3) AED’s gratis weg. Zij riepen goede doelen organisaties op om zich te melden voor één van deze 3 gratis AED’s. En dat hebben ze geweten, want ze ontvingen maar liefst 166 gemotiveerde inschrijvingen. Uit deze inzendingen nomineerde de jury 10 organisaties, waaronder de Stichting Hart in Actie uit Mill, die graag de Beweegtuin Mill en haar naaste woonomgeving hartveilig wil maken!

Deze actie van Medisol is voor Stichting Hart in Actie én de Beweegtuin Mill een prachtige kans op een gratis AED, zodat voor de toekomstige gebruikers van dit beweegpark en/of bewoners in de naaste omgeving adequaat ingegrepen kan worden bij een ernstige hartcalamiteit.

Wat vragen we van jullie?

Ga naar de website www.aedwinkel.nl/20000aed en stem op Stichting Hart in Actie. Er worden drie AED’s weggegeven aan de drie organisaties met de meeste stemmen. Er is dus werk aan de winkel. Schakel alsjeblieft zoveel mogelijk vrienden, familieleden en kennissen in. Deel dit berichtje op Facebook, vraag je collega’s. Heb je nog andere leuke en/of creatieve ideeën, laat me dat dan even weten! We hebben nog tot 23 april 14.00 uur om een AED voor de Beweegtuin Mill te gaan winnen.

Meer weten?

Voor meer informatie neem contact op met Toon Hermsen via telefoonnummer 0485 451847 of info@hartinactie.nl.