Deel dit artikel ‹ Terug

1e lustrum Kasteelronde zondag 25 mei in Mill

Geplaatst op: zaterdag 29 maart 2014


Wielerclub Mill en wielervereniging de Maaskant organiseren op zondag 25 mei opnieuw onder de naam “Kasteelronde” een wielerwedstrijd in Mill. Tijdens deze dag worden er vanaf 11.00 uur diverse wedstrijden verreden. Zo zijn er o.a. wedstrijden voor toerrijders, Sportklasse, Nieuwelingen en als laatste staan die dag de Amateurs aan de start.

Over alle voorgaande Kasteelrondes in Mill waren zowel wielrenners, jury als publiek zeer tevreden. Vandaar dat men vorig jaar ook de regiokampioenschappen Zuid Nederland (Limburg, Brabant en Zeeland) kreeg toegewezen. Dat resulteerde in meer wielrenners, meer publiek en een langere ronde. Dit jaar is de ronde weer zoals bij de eerste 3 edities. Het parcours met Start en finish op de Beerseweg ter hoogte van grandcafe zaal het Lagerhuis heeft een lengte van 2195 meter. De volgende wegen vormen het parcours: Beerseweg - Groenedijk - Looierijweg - Brandsestraat - Voordijk - Kolkweg - Beerseweg. Op zondag 25 mei zijn deze wegen afgesloten en geldt er een omleidingroute.

Het programma voor zondag 25 mei:
11.30 uur Toerrijders NTFU verenigingen
13.00 uur Sportklasse
14.30 uur Nieuwelingen
16.00 uur Amateurs

Kijk voor meer informatie op www.wv-de-maaskant.nl. Daar zijn ook de contactgegevens te vinden om aan te melden als deelnemer aan deze 5e Kasteelronde. Tevens is de organisatie altijd op zoek naar sponsoren die dit evenement financieel of materieel willen ondersteunen. De toegang van de Kasteelronde is helemaal gratis.