Deel dit artikel ‹ Terug

Solovoorstelling "Wie stenen losbreekt"

Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014


Zondagmiddag 6 april speelt Kirsten Benschop de aangrijpende solovoorstelling ‘Wie stenen losbreekt’ om 15.00 uur in de Theaterzaal van De Weijer aan de Raetsingel 1 te Boxmeer.
Een vrouw van middelbare leeftijd wordt wakker met een bevreemd gevoel. Moe en leeg besluit ze naar een klooster te gaan in de hoop haar leven weer snel op orde te hebben. In het klooster maakt ze kennis met stilte, eenvoud en verhalen van mensen die haar bijzonder raken. Als de dag aanbreekt dat zij het klooster zal verlaten, bevindt zij zich op een keerpunt in haar leven. Past haar ‘oude’ levensstijl nog binnen haar nieuw verworden inzichten?
De inspiratie bij deze voorstelling komt uit de boeken van Anselm Grün, Antoine de Saint – Exupéry, Kahlil Gibran en Primo Levi.

De voorstelling wordt door BiblioPlus verzorgd in het kader van de maand van de filosofie. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.biblioplus.nl/activiteiten en verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen. Bij afname van minimaal 10 kaartjes, geldt een speciale prijs van € 5,00 per kaartje.