Deel dit artikel ‹ Terug

Blues Treat zaterdag 29 maart bij café Royal Mill

Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014


Zoals gebruikelijk staat ook in maart op de laatste zaterdag van de maand weer een bluesband op het podium bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dat is zaterdag 29 maart de band Blues Treat. Zij zijn er te horen en zien met hun swingende blues act vanaf 22.00 uur en uiteraard is de toegang helemaal gratis. Het bluesseizoen eindigt in café Royal op zaterdag 26 april (Koningsdag) met Joost de Lange Rock Blues Expierence. Maar reserveer ook zaterdagavond 5 april in uw agenda, dan staat er namelijk een Santana tribute band in café Royal in Mill.

Blues Treat is afkomstig uit Midden-Nederland en heeft de afgelopen jaren een gedegen live reputatie opgebouwd. Naast optredens in cafés en zalen is de band ook een gewilde act voor blues- en jazzfestivals in het hele land. Dit succes dankt de band aan haar veelzijdig en swingend repertoire en de ruime aandacht voor het showelement. Zoals ze zelf zeggen: “It's party time”! Swing, blues, bop, boogie, swamp-rock, alles wat onder de bluesparaplu past wordt door deze geroutineerde muzikanten met grote vakkundigheid en een oneindig enthousiasme ten gehore gebracht.

De band Blues Treat bestaat uit
Monica Boelen – Vocals
Arie Jan Folkertsl – Guitar
Paul van Alphen - Harmonica & Guitar
Carlo Boelen – Keyboards
Roel Reinders – Bass
Folkert Hildama – Drums.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill? Bekijk dan de website www.caferoyalmill.nl