Deel dit artikel ‹ Terug

Exclusieve tributeband Rondje Doe Maar in theater Myllesweerd

Geplaatst op: maandag 10 maart 2014


Zing maar, kijk maar, Doe Maar in theater Myllesweerd. Wie kent gitarist Jan Hendriks niet? In Mill geboren en getogen. Het is daarom niet voor niets dat theater Myllesweerd deze tributeband heeft uitgenodigd. Rondje Doe Maar is dan ook Nederlands enige echte Doe Maar-tributeband. In geheel eigen stijl brengen zij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over.

Leden van Rondje Doe Maar zijn Bart Wientjens, Matto Kranenburg, Kees van der Zijden, Leo Sienot, Kees Wolters en Danny de Neef. Zij hebben hun sporen reeds verdiend in onder andere Kane, De vrienden van Amstel Live band en Marco Borsato. Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is dit alles’, ‘Belle Hélène’, ’32 jaar’ en ‘De bom’. De band laat het publiek de sfeer van een zolderkamer herbeleven, maar zorgt ook voor spannende muzikale verrassingen, nieuwe bewerkingen en uitspattingen van het beste van Doe Maar. De sfeerimpressies op het scherm achter de band zorgen voor een bijzondere, intense beleving. Rondje Doe Maar bezorgt u, of u nu meedanst of liever zit, hoe dan ook een complete theaterervaring.

Rondje Doe Maar begint op zaterdagavond 22 maart om 20.15 u. en de zaal is open om 20.00 u. De voorstelling kost € 15,-, inclusief een kopje koffie of thee. Kaartjes kunt u tot één week voor de voorstelling reserveren via theater@myllesweerd.nl. Daarna zijn ze verkrijgbaar aan de balie van Myllesweerd of op de avond van de voorstelling zelf. Wees er voor kaarten op tijd bij. Er wordt slechts een beperkt aantal shows gegeven door Rondje Doe Maar.