Deel dit artikel ‹ Terug

Volop feest en eten in Grandcafé ’t Centrum

Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014


Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill biedt tijdens de komende carnavalsdagen zowel ruimte om te feesten als om de innerlijke mens te versterken. Zo is het eetcafé geopend op carnavalsmaandag van 16.00 uur tot 21.00 uur en op dinsdag van 16.00 uur tot 20.00 uur. Op dinsdagochtend staat er in samenwerking met SCM ’t Gèrmelaand om 11.11 uur een groots carnavalsontbijt op het programma. Voor dit ontbijt (t/m 12 jaar 3,75 euro en vanaf 13 jaar 7,50 euro) kunt u reserveren via info@germelaand.nl.

Het feest begint op zaterdagavond met een groots gezamenlijk openingsbal. Dit organiseert Grandcafé ’t Centrum samen met SCM ’t Gèrmelaand en Café Royal. Het begint om 21.00 uur in Café zaal Royal en de muziek is in handen van DJ Resound.
Op zondag kunt u in Grandcafé ’t Centrum tijdens en na de carnavalsoptocht volop feesten en borrelen. Ook benieuwd welke traktatie het Prinsenpaar van ’t Gèrmelaand ter hoogte van ’t Centrum boven het hoofd hangt? Zorg dat u tijdens de optocht in de buurt bent om het allemaal zelf live mee te maken.
Tijdens carnavalsmaandag is Grandcafé ’t Centrum naast dweilhalte ook eetcafé en op dinsdag zal na het carnavalsontbijt en het eetcafé carnaval er officieel afgesloten worden met een groots finalefeest. Hier zullen het Jongkerpaar en het Prinsenpaar officieel afscheid nemen van carnaval 2014. Alle dagen zal DJ Tom er de muziek verzorgen.

Meer weten over carnaval of alle andere activiteiten in en rond Grandcafé ’t Centrum? Bel op tel. 0485-470737. Francien en Jack Rooijakkers wensen u mede namens alle medewerkers fantastische carnavalsdagen. www.grandcafehetcentrum.nl