Deel dit artikel ‹ Terug

2 akoestische bands 15 februari bij café Royal in Mill

Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014


Zaterdagavond 15 februari hoort en ziet u in café Royal aan de Kerkstraat maar liefst 2 live bands aan het werk. Dit alles niet hard uitversterkt met dreunende bassen, maar de pure akoestische muziek. Hiervoor zorgen Two Tools en The Greyhounds. Het start er allemaal om 22.00 uur en de toegang is helemaal gratis.

The Greyhounds is een semiakoestische band waarbij het plezier van muziek maken voorop staat. De bandleden groeiden op in de 60/70-er jaren en dat is herkenbaar in het repertoire. Naast nummers van Bob Dylan en CCR komen ook andere bekende artiesten en bands voorbij. Daarbij schrijven de 4 muzikanten van The Greyhounds ook eigen songs die goed in het repertoire passen. Deze band bestaat uit Arie Arts zang en gitaar, Willy Daamen zang en basgitaar, Tiny Strijbos zang en toetsen en Ton van Creij op gitaar en mondharmonica.

Het Akoestisch Duo Two Stools is ontstaan doordat een tweetal Muziekvrienden het idee kregen om samen toch muziek te blijven maken. Dit nadat ze op dat moment beide net met een band waren gestopt. Hiermee schoten Harry Hendriks en Rob Meulepas is de roos, want al snel bleek er veel vraag te zijn naar hun concept. Een Rock & Blues duo, met slechts een kleine geluidsset, 2 barkrukken en 2 echte rasmuzikanten. Two Stools brengt nummers ten gehore van Bob Dylan tot Metallica en dat overgoten met hun eigen sausje.

Het belooft voor de echte muziekliefhebbers een onmisbare avond te worden. Meer weten over deze en alle andere live bands bij café Royal? Zie www.caferoyalmill.nl