Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuw comedyseizoen De Herberg van start op 31 oktober

Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2008


Sint Anthonis heeft het een paar maanden zonder de Comedy Night in Café-zaal De Herberg moeten stellen. Maar op vrijdag 31 oktober is het podium weer gevuld met een line-up van topcomedians. De opening van een nieuw seizoen vol lachsalvo’s wordt met verve ingeluid door Jim Speelmans, Rory de Groot, Ronald Smink en Gijs Nillissen.

Jim Speelmans heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in de comedywereld. Jim is al jarenlang een bekende in het theater- en clubcircuit en maakte zijn opwachting op festivals als Lowlands, Crème de la Crème en Crossing Border. Bovendien maakte hij drie avondvullende soloshows, die stuk voor stuk uitstekend werden ontvangen. Jim wordt vooral gewaardeerd vanwege zijn perfecte timing en zijn uitstekende interactie met het publiek.

Jonge comedytoppers

Rory de Groot is een naam voor de toekomst. Hij treedt regelmatig op, maar wijdt zich daarnaast erg serieus aan zijn studie aan de Amsterdamse Kleinkunstacademie. Rory kan echter probleemloos meekomen met de oude rotten in het comedyvak. Datzelfde geldt voor Ronald Smink, de grote winnaar van het Gronings Studenten Cabaret Festival in 2007. Zijn Friese tongval, fysieke gebaren en hilarische grappen zijn een garantie voor buikpijn van het lachen. En tot slot beklimt ook Gijs Nillissen het podium om het publiek te laten genieten van zijn rake grappen en uitstekende performance.

Volgende Comedy Night: 28 november

De volgende Comedy Night vindt plaats op vrijdag 28 november. Welke comedians die avond optreden, is op dit moment nog niet bekend. Actuele informatie over de line-up en de comedians is te vinden op www.comedyexplosion.nl.

Bezoek de Comedy Night!

De Comedy Night vindt plaats in Café-zaal De Herberg, Noordkant 21 in Sint Anthonis. De zaal opent om 19.30 uur en de optredens van de comedians duren van 21.00 tot ongeveer 23.00 uur. Daarna zorgt dj Rainbow voor gezellige feestmuziek. Een kaartje kost € 11,- in de voorverkoop en € 12,50 aan de zaal. Als minimaal vijf personen tegelijk reserveren, betalen zij slechts € 10,00 per kaartje. Ook studenten en jongeren tot 18 jaar profiteren van extra voordeel. Op vertoon van hun studentenpas of legitimatiebewijs betalen zij slechts € 7,50! Om 23.00 uur eindigt de Comedy Night en vanaf dan is de toegang gratis voor iedereen.

Reserveren of meer informatie? Kijk op www.kromvanhetlachen.nl, bel 0485-381780 of mail naar info@kromvanhetlachen.nl.