Deel dit artikel ‹ Terug

Voetbal International bij Fitland XL Mill

Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014


Op zaterdag 19 april aanstaande wordt er ter ere van het 15 jarig jubileum van het ‘Eastern open’ een groots voetbalfeest georganiseerd. Fitland XL Mill en Tiny van Gemert besloten een tijdje terug de handen in één te slaan om een gepast jubileum feest te realiseren. “Wij zijn dan ook erg blij dat het ons gelukt is om een show van Voetbal International binnen te halen. Na deze show, die we in de evenementenhal van Fitland XL zullen houden, zetten we de avond voort met de band 30 Euro Live,” aldus Danny Jacops en Maarten Witkamp, Party & Eventsmanagers bij Fitland XL aan de Hoogveldseweg in Mill.

De tafelgasten: Wilfred Genee, Johan Derksen, René vd Gijp en Hans Kraaij beginnen deze avond met hun welbekende nuchtere kijk op het voetbal en leuke anekdotes. Tevens zijn de tafelgasten aanwezig op het V.I.P diner en de afterparty. Direct na afloop van Voetbal International neemt de nationaal bekende cover – band 30 euro live de muzikale touwtjes in handen om de avond te voorzien van een geweldige afsluiting.

Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar die begin maart via Fitland XL in Mill in de verkoop komen, nadere informatie volgt hier later over. Daar is later meer informatie over te vinden op www.fitland.nl