Deel dit artikel ‹ Terug

Vrijwilligers gezocht voor Brabants Oerparcours in Mill

Geplaatst op: maandag 27 januari 2014


Op zondag 25 mei aanstaande organiseert Stichting Activiteiten Mill en OntdekMill.nl voor de 2e keer het Brabants Oerparcours. Dit is een laagdrempelige survivalrun waaraan zowel de beginnende sporter als ervaren survivaldeelnemer veel plezier aan kan beleven. Hiervoor worden in de Kanaalzone en Groespeel routes uitgezet van 5km voor de recreant en 9km voor de meer ervaren sporter. Start en finish is bij Fitland XL.

De organisatie is nog op zoek naar wat hulp. Dit om op zaterdag 24 mei te assisteren bij het opbouwen van de hindernissen. Maar ook voor de wedstrijddag zelf kan men nog wel wat hulp gebruiken. Dit bijvoorbeeld om als controle bij de hindernissen te staan en waar nodig deelnemers te attenderen op regels en routes. Ook voor het vervolgens opruimen van de hindernissen is hulp uiteraard meer dan welkom.

Meer weten of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger bij dit Brabants Oerparcours? Neem dan contact op met Hans Verhallen via tel. 06 – 10 72 03 51 of stuur een mailtje naar info@oerparcours.nl. Wanneer u meer informatie wilt over deelnemen, de categorieën, kosten voor inschrijving of via tal van foto’s wilt zien hoe het er vorig jaar aan toeging, neem dan een kijkje op www.oerparcours.nl. Like ook de Facebookpagina van het Oerparcours, want ook zo blijft u optimaal op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.