Deel dit artikel ‹ Terug

Haal je persoonlijke voetbalplaatjesboek op bij Albert Heijn Mill!

Geplaatst op: maandag 27 januari 2014


Zaterdag 1februari 10.00 uur – 16.00 uur

Komende zaterdag, 1 februari, kan ieder lid van RKSV Juliana Mill, SES Langenboom, de Willy’s Wilbertoord en SC St. Hubert zijn of haar persoonlijke voetbalplaatjesboek ophalen bij Albert Heijn aan de Markt in Mill. Dit alles van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens deze dag kan men dan meteen nog even de behendigheid met de bal laten zien via diverse voetbalspelen die er geplaatst worden. Het persoonlijke voetbalplaatjesboek is gratis af te halen.

Op maandag 10 februari start officieel het sparen van de voetbalplaatjes. Deze actie is door Albert Heijn opgezet in samenwerking met de 4 voetbalclubs uit de gemeente Mill en Sint Hubert. Hiervoor zijn de laatste maanden van o.a. leden, trainers en overige vrijwilligers foto’s gemaakt. Deze voetbalplaatjes zijn via Albert Heijn te verzamelen. Vanaf 10 februari krijgt men bij iedere 15 euro aan boodschappen een setje voetbalplaatjes. Tevens zijn er gedurende 8 weken iedere week 8 verschillende aanbiedingen waarbij men ook weer gratis een setje voetbalplaatjes krijgt.

Kortom, zorg dat je klaar bent om te starten met het verzamelen en haal komende zaterdag 1 februari tussen 10.00 uur en 16.00 uur je voetbalplaatjesboek op!