Deel dit artikel ‹ Terug

Cursus voor vrouwen in de overgang

Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014


Dinsdag 28 januari start een cursus voor vrouwen die meer willen weten over de overgang. Psychodynamische therapeute Marijke Brouwers, binnenkort (3 maart) als deskundige te zien bij de NCRV doc2 in de documentaire ‘Uitgebloe(i)d’, start met vijf bijeenkomsten in de Vrouwenpoli Boxmeer. Tijdens de lesavonden worden de ‘ins en outs’ van de overgang besproken, leren vrouwen methoden voor het omgaan met opvliegers en zijn er tal van oefeningen gericht op een ‘stromende overgang’. De cursus biedt vrouwen de kans om in de eigen kracht te komen en te blijven en te worden wie zij werkelijk zijn: ZICHZELF!

De cursus vindt op dinsdag 28 januari, 4, 11, 18 en 25 januari van 20.00 tot 22.00 uur plaats in de Vrouwenpoli Boxmeer. Afhankelijk van de behoefte wordt een extra avond gepland voor partners, zodat ook zij inzicht en begrip krijgen voor het ingrijpende hormonale proces en de veranderingen die van invloed zijn op relaties en gezinsleven.

Er zijn nog enkele plaatsen. Deelname incl koffie/thee € 150,00.
Voor informatie en aanmelding: Marijke Brouwers, psychodynamisch therapeut met specialisme ‘de overgang’: www.intoflow.nl te1: 0492 386109.