Deel dit artikel ‹ Terug

Benefietsavond voor goede doel donderdag 30 januari in Mill

Geplaatst op: maandag 20 januari 2014


Op donderdagavond 30 januari organiseert de Stichting ‘Samenvoorad6’ met medewerking van de Stamceldonorbank en Fitland XL voor de zesde keer de Benefietsavond. Het belooft weer een inspirerende avond te worden onder meer dankzij de fietsers die zich gedurende één of meerdere uren gezamenlijk inspannen op zo’n 200 spinningfietsen. Dit alles in de evenementenhal van Fitland XL aan de Hoogveldseweg in Mill.

Inschrijven:
€ 15,-- voor 1 uur
€ 20,-- voor 2 uur
€ 25,-- voor 3 uur
€ 30,-- voor 4 uur

Onder het motto ‘alle kleine beetjes helpen’ wordt u gevraagd zoveel mogelijk geld te verzamelen met de sponsorkaart die u ontvangt na inschrijving.

Opbrengst evenement volledig naar goede doelen
Met ongeveer 200 spinningfietsen wordt op deze avond de grote evenementenhal van Fitland XL Mill omgetoverd tot een fietshal. Gedurende 4 uur kunnen deelnemers zichzelf tussen 18.30 en 22.30 uur in het zweet werken voor de goede doelen. Het motto hierbij is: 'Opgeven is geen optie!'. De opbrengst van de benefietsavond gaat naar de stichting 'Samen voor ad6'. Zij zijn organisator van het evenement en doneren het opgehaalde bedrag volledig aan twee verschillende goede doelen die de strijd met kanker aangaan. 80% van de opbrengst gaat naar Alpe d'HuZes en 20% naar de Stamceldonorbank van het RadboudUMC.

Bezoekersterrassen en spellen
Voor bezoekers zijn er allerlei activiteiten zoals een spellencircuit en de mogelijkheid tot een massage. Ook wordt er een speciaal bezoekersterras vlakbij het podium ingericht.

Hoe kunt u deelnemen?
Ga naar www.samenvoorad6.nl en meldt u aan via het inschrijfformulier. Ook kunt u een inschrijfformulier en sponsorkaart ophalen bij de receptie van Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Betaling kan contant op de avond zelf. In de dagen voor aanvang van het evenement is het ook mogelijk om op het rekeningnummer van de stichting uw extra opgehaalde geld te storten. Daarnaast zijn er op de avond zelf machtigingsformulieren beschikbaar.

GoodyBag
Elke deelnemer ontvangt een goody bag met daarin een keur aan leuke items. Voor de deelnemer met het hoogste sponsorbedrag is een leuke prijs beschikbaar.

Deelname basisscholen
De leerlingen uit groep 7/8 van Basisschool de LENS uit Mill en de Klimop uit Wilbertoord doen dit jaar ook mee! Van 14.00 – 15.00 uur zullen ook zij zich inzetten voor het goede doel. Ongeveer 80 leerlingen zullen op de fiets klimmen om te laten zien dat ook zij betrokken zijn bij de goede doelen en op hun eigen manier een bijdrage willen leveren.
Doe mee en schrijf je in via www.samenvoorad6.nl