Deel dit artikel ‹ Terug

Q-Music "the party" en BZB in 't Lagerhuis Mill

Geplaatst op: maandag 20 januari 2014


Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill organiseert in het kader van hun 15 jarig bestaan 2 super swingende feesten. Dit met op vrijdagavond de Q-Music “the party” inclusiefhet foute uur live en op zaterdagavond BZB. Op vrijdagavond zijn er 2 areas waar verschillende soorten muziek gedraaid worden. Maar één ding hebben ze gemeen, feest zal het zeker worden. Dat zal ook zaterdagavond 25 januari het geval zijn, als BZB (Band Zonder Banaan) er te gast is en alle bekende nummers de revue laat passeren.

Kaarten voor BZB (toegang vanaf 18 jaar) zijn bij ’t Lagerhuis in de voorverkoop verkrijgbaar voor 12,50 euro en aan de kassa (mits beschikbaar) 15,00 euro. Voor Q-Music (toegang vanaf 16 jaar) kosten de kaartjes in de voorverkoop 10,00 euro en aan de kassa 13,00 euro. Deze avond hoort en ziet u er o.a. de Q-music DJ’s Joost van den Brink en Timon Jacobs.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill. Bel voor meer informatie met tel. 0485-470737 of bezoek www.lagerhuismill.nl