Deel dit artikel ‹ Terug

Thema-avond rond ondernemen en ondernemers in de gemeente Mill en Sint Hubert

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014


Politieke vereniging Algemeen Belang ’90 organiseert de komende periode 2 keer een thema-avond. Op donderdag 20 februari speciaal voor, door en over jeugd en jongeren en dat in café de Winkel. Maar eerder al op dinsdag 28 januari over ondernemen in de gemeente Mill en Sint Hubert. Deze avond start om 20.00 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill en is speciaal voor iedereen die iets heeft met ondernemen en economie in en rond onze gemeente en dat in de breedste zin van het woord.

Wethouder Jos van den Boogaart van Algemeen Belang ’90 is sinds 2010 verantwoordelijk voor o.a. de portefeuille economie. In de laatste jaren heeft hij diverse projecten vlot weten te trekken, op weten te starten en voortvarend aan weten te pakken. Maar er zijn nog veel meer zaken die naar mening van van den Boogaart en de AB’90 fractie extra en continu de aandacht verdienen. Denk hierbij aan o.a.:
Stimuleren lokale werkgelegenheid (o.a. via stagewerkplekken);
Stimuleren lokale economie (o.a. via centrum-en parkmanagement);
Recreatie & toerisme stimuleren als belangrijke economische drager;
Stimuleren innovatieve AgroFood productie zonder overlast.

Deze en andere zaken staan op dinsdagavond 28 januari op de agenda. Maar ook hoort Algemeen Belang ’90 graag van ondernemers zelf wat er nog beter zou kunnen of moeten om ondernemen in de gemeente Mill en Sint Hubert nog interessanter te maken. Want een goed economisch klimaat stimuleert niet alleen het ondernemen, maar ook het wonen en werken in de gemeente Mill en Sint Hubert. Ook daar wil AB’90 zich graag voor in blijven zetten.

Reserveer daarom alvast dinsdagavond 28 januari in uw agenda en kom naar de thema-avond ondernemen. Deze start om 20.00 uur in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg 9 in Mill.