Deel dit artikel ‹ Terug

The Hot Studs 2e kerstdag live in ’t Lagerhuis

Geplaatst op: woensdag 18 december 2013


Donderdag 26 december (2e kerstdag) kunt u een avondje terug in de tijd. Dat in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill met de band The Hot Studs. De zaal gaat om 21.00 uur open en de toegang bedraagt 5 euro inclusief garderobe.

The Hot Studs, op hun website schrijven ze: Doe je ogen dicht. Heel even maar. En luister... BENG...! Je gaat terug in de tijd. Je voelt de jaren vijftig, zestig, zeventig. Ziet The Beatles staan, recht voor je op het podium. Zo dichtbij dat je ze bijna aan kunt raken. Je trilt. Ze lachen naar je. Je hoort mensen om je heen gillen. Hysterie. Daar komt Elvis. Grote zonnebril op. Hij zwaait. Burning love. Voel je het? The Kinks. You really got me. The Everley Brothers, The Monkees, The Stones. Die heerlijke Rock 'n Roll nummertjes, ze komen allemaal voorbij... in een flits.

Open je ogen. Je krijgt kippenvel. Want daar staan ze. Recht voor je. Op raakafstand. The Hot Studs, de reïncarnatie van al die grootheden die je net voorbij zag komen. Ze speelden op Paaspop, de Zwarte Cross, het Høkersweekend en tijdens de Nijmeegse Zomerfeesten. Ze traden op als support-act van De Dijk, Rowwen Hèze, VanDikHout, Normaal, Jovink en de Voederbietels en BZB. En donderdagavond 26 december staan ze live in Grandcafé zaal ’t Lagerhuis in Mill. Toegang inclusief garderobe 5 euro.

Voor in de agenda!
Graag attenderen we iedereen nog even op een aantal speciale activiteiten in ’t Lagerhuis voor in de agenda: Woensdagavond 1 januari is er voor de 500e keer een kienavond in ’t Lagerhuis. Deze jubileumavond zijn er extra prijzen. Noteer ook vrijdagavond 17 januari, dan start de kaartverkoop voor de 2 Show- en Buutavonden van 27 en 28 februari. Maar reserveer ook in uw agenda 24, 25 en 26 januari, dan viert ’t Lagerhuis namelijk het 15-jarig bestaan.