Deel dit artikel ‹ Terug

Benoeming gemeentesecretaris/beleidsregisseur voor gemeente Cuijk en gemeente Mill en Sint Hubert

Geplaatst op: woensdag 4 december 2013


Gemeente Cuijk
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk heeft de heer Richard Rongen per 1 januari 2014 benoemd als gemeentesecretaris/beleidsregisseur. In deze functie wordt de heer Rongen de eerste adviseur van het college van de gemeente Cuijk.

De heer Rongen heeft een ruime werkervaring bij gemeenten en is momenteel werkzaam als afdelingshoofd bij de Integrale Sociale Dienst Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert. De heer Rongen is 54 jaar en woont in Eindhoven.

Gemeente Mill en Sint Hubert
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert heeft de heer Coen Boode per 1 februari 2014 benoemd als gemeentesecretaris/beleidsregisseur. In deze functie wordt de heer Boode de eerste adviseur van het college van de gemeente Mill en Sint Hubert.

Coen Boode is momenteel werkzaam bij de gemeente Veghel als teamleider Ruimte. Voorheen was hij voor deze gemeente werkzaam als beleidsmedewerker Ruimte, assistent-gemeentesecretaris en strategisch adviseur concernstaf. Coen Boode is 36 jaar en woont in 's-Hertogenbosch.

Beide heren treden in dienst van de ambtelijke werkorganisatie Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert (CGM).

De wervings- en selectieprocedure voor de functie gemeentesecretaris/beleidsregisseur voor de gemeente Grave is nog niet afgerond. Hierover volgt nader bericht.
advertentie