Deel dit artikel ‹ Terug

Hampshire Hotel-Dormylle van drie naar vier sterren

Geplaatst op: woensdag 17 september 2008


Hotel Dormylle aan de Hoogveldseweg in Mill sloot zich vorig jaar aan bij de formule van bijzondere hotels met de naam Hampshire Hospitality & Leisure. Dormylle was het 50ste hotel dat hierbij werd toegelaten. Een aantal maanden later en met veel insteek van energie door management en medewerkers is Hampshire Dormylle gegroeid van een drie naar een vier sterren hotel.

Thomas Vloet van Dormylle zegt: “We waren al blij met de aansluiting bij Hampshire hotels maar doorgroeien naar vier sterren is helemaal fantastisch.” Het hotel is in aanmerking gekomen voor de kwalificatie van een vier sterren hotel mede door de extra service die gasten geboden wordt. “De extra service bestaat uit bijvoorbeeld koffie- en theefaciliteiten op de kamers, roomservice, was- en strijkservice en een 24 uur bereikbare receptie.” Maar ook de uitbreiding met zes luxe suites en een bruidssuite heeft bijgedragen aan de extra ster.

Nieuwe naam
Door de vierde ster is de naam veranderd van Hampshire Inn-Dormylle naar Hampshire Hotel-Dormylle. “Dit omdat de aangesloten drie sterren hotels van Hampshire ‘Inn’s’ genoemd worden en wij dus voortaan vier sterren hebben,” verduidelijkt Thomas Vloet die manager is van Dormylle en het bijbehorende restaurant Des Werelds. “De vier sterren hebben we verder ook te danken aan de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden in samenwerking met het naast gelegen sport- party- en eventcentrum Fitland.”

Mogelijkheden In Mill vormen Hampshire Dormylle en Restaurant Des Werelds samen met Fitland en de kliniek ViaSana een in Nederland uniek sport-, party-, congres-, evenementen- en gezondheidscentrum. “Aangezien Dormylle een onderdeel is van het Fitland Sport & Health complex, kunnen we onze gasten een grote variatie aan faciliteiten aanbieden.” Zwemmen, sauna, fitness, spinning en kanovaren zijn enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. “Verder hebben we sinds kort vier nieuwe moderne vergaderzalen in gebruik genomen met daglicht en een fantastisch uitzicht op het park aan het Peelkanaal.”
advertentie