Deel dit artikel ‹ Terug

Vogelbeurs zondag 1 december in Mill

Geplaatst op: donderdag 21 november 2013


Zondag 1 december is het weer tijd voor de maandelijkse Royal’s Vogelbeurs. Deze door de Nederlandse Bond Van Vogelliefhebbers (NBVV) goed gekeurde beurs is iedere eerste zondag van de maand van 9.30 uur tot 12.00 uur in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill. De toegang is 1 euro. Als u vogels in wilt brengen dan kan dat vanaf 9 uur. Er wordt gewerkt met speciale tentoonstellingskooien met maximaal 2 vogels per kooi.

Sinds begin 2011 is er iedere eerste zondag van de maand, behalve in juli en augustus, een vogelbeurs in café zaal Royal in Mill. Initiatiefnemer is Millenaar Jan van den Broek. Hij heeft zelf al een hele tijd tal van vogels en merkte dat er onder andere vogelliefhebbers behoefte was aan een beurs. Dit om vogels met elkaar uit te wisselen, ervaring te delen en over hun gezamenlijke hobby te praten. Vanaf de eerste beurs was het een succes. Veel liefhebbers bezochten deze beurzen en vandaar dat besloten is hier nog een tijdje mee door te gaan. Reserveer dus iedere eerste zondag van de maand voor Royal’s Vogelbeurs.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met initiatiefnemer Jan van den Broek in Mill via tel: 06 – 57 57 56 26. www.caferoyalmill.nl
advertentie